Algemene voorwaarden   1 juli 2019

Gegevens:

Bedrijfsnaam: Debbie de Winter Fotografie

Website: www.debbiedewinterfotografie.nl

E-mail: info@debbiedewinterfotografie.com

Algemeen:

De fotografe kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot.

De fotografe behoudt zich het recht om informatie op de website wat betreft tarieven en afspraken te allen tijde aan te passen.

Bij het boeken van een shoot gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

De fotoshoot:

Voor de fotoshoot wordt een afspraak gemaakt die voor de fotografe en de klant schikt. In geval van slecht weer (regen, onweer of zeer donkere lucht), mag de fotoshoot worden afgezegd door een van beide partijen. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotoshoot besloten.

De betaling van de factuur dient voorafgaand aan de fotoshoot voldaan te worden. 

Bij klachten kan er contact worden opgenomen met de fotografe en wordt er bekeken in hoeverre een financiële tegemoetkoming of herhaling van de fotoshoot mogelijk is.

De foto's:

Na de fotoshoot zullen de foto's, binnen twee weken, op hoge resolutie verstuurd worden aan de klant.  De fotografe blijft te allen tijde eigenaar van de originele onbewerkte bestanden.

Bij het boeken van een fotoshoot geeft de klant Debbie de Winter Fotografie toestemming om alle gemaakte foto's te gebruiken voor zakelijk website, portfolio en social media.

Mocht de klant een specifieke foto niet online willen terugzien dan kan dit altijd besproken worden met de fotografe. De foto's worden gepubliceerd zonder naamsvermelding van de persoon die erop staat.

Debbie de Winter fotografie zal foto's nooit zonder toestemming van de klant delen met derden.

De klant, dient altijd enige vorm van naamsvermelding van de fotografe te gebruiken bij publicatie op eigen social media of elders op internet. Het bewerken van foto's door de klant is niet toegestaan, hieronder valt ook bijsnijden.

Het is voor de klant niet toegestaan om foto's door te geven aan andere (commerciële) bedrijven of instellingen, zonder toestemming van de fotografe.

Privacy:

Debbie de Winter Fotografie zal in geen geval persoonlijke gegevens (e-mail, tel.nr., etc.) delen met derden of openbaar maken.