Ik hou van duidelijkheid, en daarom bij mij achteraf geen verrassingen doordat er extra kosten voor het kopen van die leuke foto's gerekend worden, maar een all-in prijs!

Dan weet je meteen waar je aan toe bent. Wel zo fijn toch?

Zwangerschaps-fotoshoot:

Een zwangerschaps-fotoshoot vindt meestal plaats tussen week 32 en week 36, omdat je buik dan op zijn mooist is en het nog niet waarschijnlijk is dat de bevalling al gaat plaatsvinden. Wil je de fotoshoot graag een paar dagen eerder of later is dat uiteraard geen probleem.

Voor de fotoshoot neem ik  1 tot 1,5 uur de tijd. Je mag zelf bepalen waar je de foto's wilt maken. Bij jou thuis of op een mooie locatie buiten. Het gaat er vooral om dat je in een omgeving bent waar jij je prettig voelt.

Het is mijn passie een ongedwongen sfeer te creëren om jou op een natuurlijke en sfeervolle manier vast te kunnen leggen op de foto. Ook al vind je jezelf niet fotogeniek en ga je niet graag op de foto, dan is het voor mij de uitdaging om jou op je gemak te stellen en je te laten zien hoe mooi je bent met je zwangere buik. En geloof me, het is niet nodig om de hele tijd te lachen en in de camera te kijken om mooie foto's te krijgen. 

Wat betreft de kleding ben je vrij om aan te trekken wat jij mooi vindt. Ik adviseer wel om strak zittende kleding aan te doen rond de buik en het liefst lichte kleuren. Verder mag je ook verschillende setjes kleding meenemen als je dat leuk vindt, er is tijd om je te verkleden. Iedereen is anders en daarmee dus ook het soort foto's dat je wilt laten maken. Met kleding aan, alleen een ontblote buik, of in lingerie....het is allemaal mogelijk. Je kunt vooraf bij mij aangeven wat je wilt. En doe vooral wat bij jou past!

Prijzen:  Zwangerschaps-fotoshoot           € 225,-

- 1 tot 1,5 uur bij jou thuis of op een door jou gewenste locatie**.

- Selecteren en nabewerking van de foto's.

- 10 á 15 foto's op hoge resolutie toegestuurd via WeTransfer.

- Eventuele reiskosten en parkeerkosten zijn niet inclusief.

Newborn-fotoshoot:

Een newborn-fotoshoot vindt plaats tussen dag 8 en 21 van jullie pasgeboren kindje. Op deze leeftijd zijn ze nog erg flexibel en slapen ze veel. Voor de shoot neem ik zo'n 2 a 2,5 uur de tijd en ik houd daarbij zo veel mogelijk rekening met het ritme van de pasgeboren baby. Het is het handigst om de shoot in te plannen de ochtend omdat je kindje dan het meest ontspannen is. Tijdens de verzorging van de baby kan ik mooie foto's maken van het voeden of in bad doen. 

Daarna leg ik graag het babykamertje vast en maak ik een setting in een kamer waar veel licht naar binnen valt (meestal de woonkamer of de ouderslaapkamer). Probeer zoveel mogelijk lichte tinten te gebruiken voor zowel je dekbedovertrek, als ook voor wat betreft je kleding, want dat komt het mooiste tot zijn recht op de foto.

Ik neem zelf ook wat props en accessoires mee om eventueel een setting te creëren in een andere kamer als daar het licht beter is, dus het komt altijd goed.

Naast de natuurlijke foto's van het ochtendritueel en het knuffelen met papa en mama en eventuele broertjes en/of zusjes, is het ook mogelijk om foto's te maken met speciale newborn accessoires. Ik heb diverse plaids, wraps, zachte kleedjes en mutsjes waar je uit kunt kiezen.

Mocht het kleintje echt zijn dag niet hebben, is het altijd mogelijk om een andere afspraak te maken.

Prijzen:  Newborn-fotoshoot           € 299,-

- 2 tot 2,5 uur bij jou thuis**.

- Eventueel gebruik van diverse newborn accessoires.

- Selecteren en nabewerking van de foto's.

- 15 á 20 foto's op hoge resolutie toegestuurd via WeTransfer.

- Eventuele reiskosten en parkeerkosten zijn niet inclusief.

 

Combi-fotoshoot:

Wil je zowel een zwangerschaps- als een newbornshoot boeken? Dan profiteer je van een leuke korting en betaald je geen € 524,- maar € 475,-. Dit is dan inclusief +/_ 30 foto's op hoge resolutie in totaal. 

 

Familie- en/of Portret-fotoshoot

Wil je graag een mooie, professionele foto laten maken van je kind(eren) of wil je een foto van je prachtige gezin of broertjes en zusjes samen, of wellicht met de hele familie, dan is is dat zeker mogelijk.

Ook het maken van een portretfoto, die je kunt gebruiken op je zakelijke website of als profielfoto op je social media kanalen, behoort tot de mogelijkheden. 

Voorafgaand aan de fotoshoot hebben we contact via mail of telefonisch, om jouw wensen en de mogelijkheden op elkaar af te stemmen.

 

Prijzen:    Familie- en/of  Portret-fotoshoot            € 225,-

- 1 tot 1,5 uur op een door jou gewenste locatie**.

- Selecteren en nabewerking van de foto's.

- 15 á 20 foto's naar keuze op hoge resolutie toegestuurd via WeTransfer.

- Eventuele reiskosten en parkeerkosten zijn niet inclusief.

**Reiskosten

 Binnen een straal van 10 km vanaf Beverwijk breng ik geen reiskosten in rekening.

 Daarbuiten reken ik € 0,30 per km.

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. btw.

 

Opdrachten voor bedrijven:

Heb je een bedrijfsmatige fotografie opdracht voor me, stuur me dan even een bericht via het contactformulier, dan maak ik vrijblijvend een offerte op maat.

 

Vanaf nu zijn er, op veler verzoek, ook cadeaubonnen te verkrijgen.

Te besteden bij Debbie de Winter fotografie aan een fotoshoot naar keuze!!!!

Wil je iemand een fotoshoot cadeau doen, bijvoorbeeld voor een babyshower, verjaardag of een andere gelegenheid? Stuur me even een mailtje via het contactformulier (te vinden onder tabblad Contact) en vraag een cadeaubon aan voor een bedrag naar keuze. Hoe bijzonder is dat, om cadeau te geven!